• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vape Kopen

Wil je een vape kopen? Maar wat is vapen?

Vapen is het hippe woord voor dampen.

Dampen, of eigenlijk vapen dus, is in de plaats gekomen voor de term elektrisch roken.

Dit om duidelijk te maken dat er geen rook aan te pas komt bij het dampen: wat je uitblaast is damp namelijk geen rook dus.

Rook ontstaat als je iets verbrandt, en dat is hier niet aan de orde.

 

Is vapen slechter dan roken?

Over het al dan niet gezond zijn van vapen is al veel geschreven, en de meningen hier over zijn een beetje verdeeld, laten we daar helder over zijn. Maar dat roken slechter voor je

is dan vapen, daar zijn we het gelukkig wél allemaal over eens! Mocht je nog een ouderwetse roker zijn en willen stoppen met het roken van (absoluut bewezen verslavende en dodelijke) tabak of sigaretten, dan is dit dé aangewezen manier om van je verslaving af te komen, en wel definitief en zonder de irritante bijwerkingen van het stoppen met een verslaving.

Je kunt door het vapen op een relaxte manier van je bad smoking habbits af, doordat je kunt afbouwen, en beetje bij beetje minder nicotine neemt, zonder dat je de gewoonte van een sigaret tussen je vingers hoeft te vervangen door een pen, een rietje of worteltjes.

 

Is vape rook?

Het korte antwoord op deze vraag is: nee. Vape is geen rook, vape is damp (en dan in de letterlijke zin van het woord), wat nou eenmaal beter klinkt dan damp. Rook krijg je door iets te verbranden, maakt niet uit wat. Vape komt vrij als je iets verdampt, meestal vloeistof.

 

Wat is het voordeel van vape kopen bij Smooxx?

Je kunt je vape natuurlijk overal kopen. Tuurlijk kan dat. Maar ja, dan profiteer je natuurlijk niet van de enorme uitgebreide keuze die smooxx te bieden heeft op het gebied van vapen, en niet alleen dat.

Je kunt bij Smooxx echt alles bestellen wat je maar kan bedenken als het gaat om elektronisch roken, en dat tegen de beste prijzen in de markt. Met zo’n uitgebreid assortiment kan het bijna niet anders, of je vindt wat van je gading. De betaling doe je easy, de levering is smooth en quick!