SHAKE & VAPE LIQUID

  • Voor 17.00 besteld, vandaag verzonden
  • 6 dagen per week geopend

De Shake & Vape liquids van Smooxx

Shake & Vape liquids zijn flesjes geconcentreerde e-liquid. Door deze te mixen met een base-liquid met eventueel nicotine krijgt u een e-liquid die u kunt dampen. Doordat u deze mix zelf samenstelt kunt u zelf bepalen hoeveel nicotine u binnenkrijgt tijdens het dampen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om langzaam aan te minderen met uw nicotinegebruik of om uw nicotineverslaving zelfs helemaal te stoppen. U kunt dus nicotineshots kopen met verschillende hoeveelheden nicotine, maar ook kunt u base kopen zonder nicotine. Als u geen nicotineverslaving heeft is het erg af te raden om een vloeistof te kopen met nicotine.

 

Bij Smooxx hebben we meer dan 200 verschillende aroma’s. Hierdoor zit er altijd wel een aroma tussen die u zal bevallen. Behalve liquids die u moet mixen met base-vloeistof hebben wij ook kant en klare liquids. Ook hierbij krijgt u voldoende keuze, wij hebben namelijk meer dan 200 verschillende kant en klare liquids.

Waarom dampen in plaats van roken?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun sigaretten te vervangen door de e-sigaret. Maar wat maakt het dampen nou zoveel anders? Om te beginnen krijgt u minder veel schadelijke stoffen binnen bij de e-sigaret. Alhoewel de e-sigaret u nog wel voorziet in uw nicotinebehoefte krijgt u bijvoorbeeld geen teer meer binnen. Ook heeft u meer controle over de hoeveelheid nicotine waardoor u dit langzaam kunt afbouwen.

 

De Nederlandse wet is soepeler als het om e-liquids gaat dan tabak. U hoeft over de liquids bijvoorbeeld geen accijnzen te betalen waardoor het gebruiken van de e-sigaret goedkoper is. Wel is er een regelgeving over waar de e-sigaret wel of niet gebruikt mag worden. De lucht minder in uw kleding hangen en krijgt u geen gele tanden of vingers. Wij kunnen u dan ook aanraden om over te stappen naar de e-sigaret. Deze overstap maakt u het beste met behulp van Smooxx.

Smooxx Den Bosch - E-Sigaretten, E-Liquids & Accessoires

Vape & shake Liquids kopen? Bestel bij Smooxx! Voor 17:00 bestelt? Vandaag wordt het nog verzonden! ✅ 6 dagen per week geopend! ✅ Topkwaliteit ✅ Goede service ✅

Adres Smooxx Pieter Breughelstraat 2 5213 BN 's-Hertogenbosch
Contact 073 6990820 info@smooxx.com Ma - Vr: 10:00 - 17:30, Za: 10.00 - 17.00
Bekijk locatie op Google maps
Bekijk route