• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer


Smooxx
verkoopt niet aan personen onder de 18 jaar.
Niet in de winkel en ook niet via de webshop, vandaar de leeftijdscheck bij het bestellen en bij twijfel de vraag naar een ID in de winkel.

Let op: Onze producten kunnen nicotine bevatten en zijn daarom niet geschikt voor mensen met een hartafwijking, zwangere of borst voedende vrouwen, mensen met een hoge bloeddruk, mensen met astma en niet-rokers.
Bij twijfel neem contact op met uw arts voor advies.

Een e-sigaret is een elektronisch apparaat en bevat li-ion of lipo batterijen, deze batterijen kunnen schadelijk zijn bij verkeerd en ongepast gebruik.
Vervoer batterijen ook nooit los in uw zak of tas, zorg ervoor dat u ze altijd in een bescherm hoesje heeft zitten aangezien er kortsluiting kan worden veroorzaakt zodra ze in contact komen met andere materialen.
Let ook op dat ze niet te warm worden, dus leg ze niet in de zon en laat ze niet achter in een hete auto (gevaar op oververhitting).
Als u de batterijen intern of extern oplaadt zorg er dan voor dat u goedgekeurde laders gebruikt en laat het nooit onbeheerd achter.

Smooxx maakt geen van de aangeboden producten zelf en zijn dus niet verantwoordelijk voor defecten, ongepast gebruik en eigen modificaties aan de producten.
Als u niet goed weet hoe om te gaan met een product vraag dan graag om advies bij ons, ga niet experimenteren aub.

Bij onjuist gebruik zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele schade.
Bij fabricage fouten zullen wij uw artikel zo spoedig mogelijk omruilen, bij zelf aangebrachte schade (gebruikersschade) zullen wij in overleg een besluit nemen hoe we u een gepaste oplossing kunnen bieden.