LIQUIDS

  • Voor 17.00 besteld, vandaag verzonden
  • 6 dagen per week geopend

Waarom wordt e-liquid zo populair?

E-liquids worden in Nederland steeds populairder. Veel mensen stappen over van de sigaret naar de e-sigaret. Dit komt door de vele voordelen van de elektronische sigaret. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen accijns over de vloeistoffen en bevatten deze minder schadelijke stoffen. Ook heeft uw omgeving minder last van de e-sigaret. De geur die vrijkomt is vaak minder heftig en een stuk aangenamer voor niet-rokers. Daarnaast blijft de geur minder in uw kleding en op uw lichaam hangen. Dit is fijner voor uw collega’s, partner, vrienden en familie. Kortom, de mensen om uw heen hebben er een stuk minder last van.

 

De e-sigaret mag volgens de Nederlandse wet niet overal gebruikt worden, omdat de regels omtrent tabak en e-sigaretten steeds strenger worden. Groot voordeel is dat u geen gele aanslag krijgt met de e-sigaret. Bij het roken van normale sigaretten ontstaat er een gele aanslag op uw tanden, vingers, muren en ramen.

Voor e-liquids bent u bij Smooxx aan het juiste adres

Bij Smooxx hebben we alles voor de e-sigaret. Zo hebben wij ook een ontzettend groot aanbod van e-liquids. Wij hebben meer dan 200 verschillende smaken. We hebben 5 verschillende smaakcategorieën. Zo hebben we tabak, fruit, menthol, gourmet en dessertsmaken. Bent u bang dat u na het overstappen op de e-sigaret de smaak van tabak gaat missen? Dan kiest u gewoon een tabakssmaakje uit. Menthol is voor mensen die graag een wat frissere smaak hebben. Verder vindt u in de overige categorieën nog ontzettend veel verschillende smaken.

 

Het enorme aanbod van verschillende liquids is nog een ding dat de elektronische sigaret zo aantrekkelijk maakt. Wij kunnen u garanderen dat er altijd wel een smaakje tussen zit dat u bevalt. Wij hebben behalve een webshop ook een fysieke winkel in Den Bosch. Hier geven wij u graag advies bij het kiezen van de juiste liquid of e-sigaret.

Smooxx Den Bosch - E-Sigaretten, E-Liquids & Accessoires

E-liquid kopen? Dan bent u bij Smooxx aan het juiste adres! Voor 17.00 besteld, vandaag verzonden ✅ 6 dagen per week geopend ✅ Service ✅ Kwaliteit ✅

Adres Smooxx Pieter Breughelstraat 2 5213 BN 's-Hertogenbosch
Contact 073 6990820 info@smooxx.com Ma - Vr: 10:00 - 17:30, Za: 10.00 - 17.00
Bekijk locatie op Google maps
Bekijk route